Avaliações de funcionários da empresa Teleperformance: Medewerker Klantenservice (m/v)

Encontramos 11 avaliações relacionadas à sua pesquisa. Ver todas as 19 026 avaliações
3,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Leuke klanten, werktijden en doorgroeimogelijkheden slecht
Klantenservice (Ex-funcionário) –  Distrito de Lisboa8 de Abril de 2019
Het werk was niet voor mij weggelegd maar het project waar ik gewerkt heb heeft mijn weggepest.
Vantagens
Leuke werkomgeving
Desvantagens
Slechte tijden
Esta avaliação foi útil?SimNão 1Denunciar
1,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Dissapointing experience
Customer Service Representative (Ex-funcionário) –  Lisbon30 de Março de 2019
They promised so much. But yet nothing was true except for the sunshine. Promising activities and a seemingly great work environment.

All was very unprofessional, you're treated as a money making machine for them. No regards to people. They expect the people to work as best as they can but meanwhile do not give a good example and promote lying just so the management of the project would not be down rated. If you expect me to do a good job, then I expect the same!

They hide a lot of information before coming to Lisbon, probably otherwise nobody would come anyways. If you plan to stay just a few months then it's fine, but if you want to stay longer.. well the rent in this city is so expensive and you do not earn enough for that. Do not do it or find another company.

They can also kick you out of the apartment in a short time notice. I got pregnant and got told that during maternity leave I was not allowed to stay in the apartment. Ridiculous. I had no where to go and it caused me a lot of stress. If it were not for the help of my family I could have been on the streets being pregnant. Absolutely awful. That's the thanks you get for working there.

Bonus system is inconsistent. I actually stopped caring about the whole bonus at some point as it was not that high and I couldn't be bothered with the extra stress.

If you get a good place to live, then you're lucky. If not, or if you got crappy roommates, then bad for you as you will be stuck with that probably unless you rent a room yourself. Do not expect to be able to rent a place for yourself in Lisbon with the ridiculous
  mais... high renting prices.

The sunshine is nice but even that gets old after a while and the city also smells a bit funky during the summer. Not too bad but with my hightened smell I couldn't stand it anymore after a while.

Take the negative reviews serious. I am sure there are people who stayed a bit or who got favoured in the company could have a good time, but if you have any problems or issues, you're basically left to your own devices.

Also healthwise, everyone in the company got sick a lot of times. It is not very clean and it was obvious we infected each other. Bring hand sanitizer. Seriously.

Not recommended.
  menos
Vantagens
Nice weather and you meet some nice people
Desvantagens
Everything else was not great, this company is a joke besides some well intended people but they do not carry the whole company.
Esta avaliação foi útil?Sim 16NãoDenunciar
1,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Een nummer in handen van de grootste bedrijven
Klantenservice medewerker (Ex-funcionário) –  Lissabon16 de Agosto de 2018
Slecht salaris, geen eigen inbreng, je kunt je empathisch vermogen niet inzetten want je moet een standaard riedeltje inzetten (herkenbaar als je zelf naar een klantenservice belt) de service die je geeft is dan niet authentiek en belabberd. Als je niet de kwaliteiten kan inzetten die je bezit, maar standaard teksten moet roepen ben je deze baan snel zat. Daarbij is het salaris zeer laag, wat de grote bedrijven in de hand houden samen met de politiek, ik kan mijn huur niet eens betalen bij een 32 uur werkweek. Het management luistert niet, zijn constant bezig met hun linkerhersenhelft om zoveel mogelijk te scoren, voor zichzelf hogerop komen. Belabberde communicatie en het management zelf weten niets van service, alleen maar in praten, ze praten recht wat krom is. Ware service komt uit je hart, en je hart moet je uitschakelen in deze functie.
Vantagens
geen
Desvantagens
slecht salaris
Esta avaliação foi útil?Sim 12NãoDenunciar
5,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
super leuk bedrijf
Customer Service Medewerker (Ex-funcionário) –  lissabon7 de Março de 2018
teleperformance was een van de meest leuke bedrijven waar ik heb mogen werken. De collega's zijn super vriendelijk en de management team is super behulpzaam. Je voelt je snel thuis bij het bedrijf en je leert heel veel over hoe je met klanten kan omgaan en met hun problemen.
Esta avaliação foi útil?SimNão 6Denunciar
3,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Leuk voor de ervaring.
Customer Service Representative (Funcionário Atual) –  Lisbon1 de Setembro de 2017
Goed voor de ervaring

Leuk internationaal team.

Goed bedrijf om carriere te starten en ervaring op te doen.
Vantagens
Sfeer op de werkvloer
Desvantagens
Organisatie is rommelig
Esta avaliação foi útil?SimNão 3Denunciar
5,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Perfect Work&Life balance
Customer Service agent (Funcionário Atual) –  Lissabon15 de Agosto de 2017
Ik ben er nu intussen meer dan 2 jaar en ik weet zeker dat ik ook nog wel even blijf. Misschien wel voorgoed! Ik vind het een perfecte balans tussen werk en je vrije tijd. Veel meer buitenleven en ontmoet dagelijks mensen van over de hele wereld doordat je in een internationale werkomgeving zit. Iedereen is open en er ontstaan veel hechte connecties.
Het verhuizen naar het buitenalnd is zeker niet voor iedereen weggelegd maar zeker een aanrader om jouw perspectief van het leven en culturen te vergroten.
Vantagens
zie bovenstaand verhaal
Desvantagens
zie bovenstaand verhaal
Esta avaliação foi útil?Sim 3Não 5Denunciar
4,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
super leuk bedrijf om te starten en door te groeien
Customer Service Agent (Funcionário Atual) –  lissabon27 de Fevereiro de 2017
wat ik vooral leuk vind aan dit bedrijf is dat je meedeen projecten hebt binnen 1 bedrijf, dat bekend dat je een contract bij TP hebt maar nog wel kan veranderen van project. dat maakt het wwerk juist zeer veranderlijk, je kunt je carrier hier zelf maken en samenstellen.

verder zijn er genoeg doorgroei mogelijkheden, je moet wel even weten wat je wilt en waar te zoeken.
ik lees veel negatieve berichten over salaris en leidinggevenden.
COMPLETE ONZIN!!

het salaris lijkt weinig, maar ga maar eens kijken wat er allemaal al van betaald is. en vergelijk dat maar eens met nederland. Dan denk je wel anders.

verder de leidinggevende zijn top. mensen met passie die in de meeste gevallen zijn begonnen achter de telefoon, en anders zich wel kunnen inleven in je.

vrij nemen is geen probleem, maar ja met duizenden wernemers wil je wel dat het vroegtijdig is door gegeven, duidelijk neem ik aan.

ja ben je ziek moet je een briefje halen bij de dokter, maar het komt regelmatig voor dat mensen "ziek " zijn maar gewoon op het terras zitten. dus dat briefje is gewoon een gerustelling voor het bedrijf.

ik werk hier met veel plezier, en zie zeker een groei mogelijkheid hier.
Ik zal zeggen kom hier zeker werken. zo´n belevenis krijg je niet vaak.

Het is misschien verwarrend en lastig in het begin, maar weet wel, iedereen hier heeft vroeger ook zn eerste dag gehad.
Vantagens
organisatie, collega´s, werk, locatie, leidinggevende, kantine, doorgroeien, projecten, enz
Desvantagens
soms wel een beetje saai
Esta avaliação foi útil?Sim 4Não 4Denunciar
4,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
klantenservice in het buitenland
Klantenservice medewerker (Ex-funcionário) –  Lissabon23 de Novembro de 2016
Gezellige collega's
geen extreme werk druk.
al met al een leuke buitenland ervaring qua werk
Esta avaliação foi útil?SimNão 2Denunciar
3,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Customer service Representative
Customer Service Representative (Ex-funcionário) –  Lisbon13 de Dezembro de 2015
This is a good customer experience management company that can provide experience but the salaries are very low, so the motivation is also very behing expected.
Esta avaliação foi útil?Sim 1NãoDenunciar
4,0
Equilíbrio entre Trabalho/Vida Pessoal
Salário/Benefícios
Estabilidade/Promoção
Gerência
Cultura Corporativa
Internationaal gezelschap
Klantenservice medewerker (Ex-funcionário) –  Lissabon14 de Julho de 2015
Internationale collega's, multicultureel bedrijf. Enorme diversiteit. In Lissabon. Jammer dat de doorgroeimogelijkheden beperkt waren, vooral door de economische situatie in Portugal zelf.
Esta avaliação foi útil?SimNão 1Denunciar
Perfil Solicitado

Deseja saber mais acerca do trabalho aqui?

Faça perguntas sobre o trabalho ou as entrevistas na empresa "Teleperformance". Os funcionários atuais e os antigos poderão responder.

Perguntar

Avaliação geral

3,5
Informação baseada em 19 026 avaliações
55 395
45 326
34 494
21 779
12 032

Avaliação por categoria

3,4Equilíbrio entre o trabalho/vida pessoal
3,2Salário/Benefícios
3,3Estabilidade/Promoção
3,2Gerência
3,4Cultura

Avaliações da empresa Teleperformance por local